Archief van januari, 2009

Ed Baak steunt de Vrienden van het Hospice

zaterdag, 24 januari, 2009

21 januari 2009 - Fred Baak (r) overhandigt de cheque aan Gijs Kok (l)

HOUTEN – Ter gelegenheid van de feestelijke heropening van een totaal vernieuwde showroom van Ed Baak – Bang & Olufsen werd het idee geopperd Hospice Kromme Rijnstreek te steunen met een geldelijke donatie. De donatie-melkbus van Stichting Vrienden van Hospice Kromme Rijnstreek kreeg een prominente plaats in de showroom. Relaties en klanten konden daarin een financiële gift doen. Lees verder »

Protestantse gemeente Houten biedt 3585 euro aan

maandag, 5 januari, 2009

PGH donatie HospiceIn november heeft de Protestante Gemeente Houten het 25-jarig bestaan van de Opstandingskerk gevierd, o.a. met een symposium. Vanwege dat feest, waar de PGH heel dankbaar voor is, hebben ze het idee opgevat om ook iets voor onderdelen in de samenleving van Houten te doen. De PGH heeft daarvoor 2 doelen uitgekozen, te weten de Stichting Present en de Stichting Hospice. Ze hebben een geldinzamelingsactie gehouden onder onze gemeenteleden en dat heeft het schitterende bedrag opgeleverd van € 7.010.

21 december, zijn in de eredienst van 10.30 uur cheques uitgereikt aan mevrouw H. Vos, voorzitter van de St. Hospice en aan dhr. W. Haan, bestuurslid van de St. Present.