Archief van mei, 2008

Verslag 28 maart 2008

woensdag, 28 mei, 2008

Voorlichtingsavond Hospice Kromme Rijnstreek op 28 maart 2008 in College de Heemlanden in Houten.

De avondvoorzitter, mevrouw Ninke van Keulen-Saenger, heette alle aanwezigen van harte welkom. Ninke van Keulen is tevens voorzitter van het bestuur van de stichting Vrienden van het Hospice, die deze avond had georganiseerd.

Terwijl de stichting vrienden van het hospice zich inzet om financiƫn te verwerven, heeft de stichting hospice Kromme Rijnstreek tot doel een hospice te realiseren.
Lees verder »

Ondertekening Convenant

woensdag, 28 mei, 2008

Ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen stichting Zorgspectrum en stichting Hospice Kromme Rijnstreek op 7 maart 2008

Hanne Vos - Convenant

Eerste rij: van links naar rechts: mevrouw Hanne Vos, voorzitter stichting Hospice Kromme Rijnstreek en mevrouw Mirjam Groenendijk, Raad van Bestuur stichting Zorgspectrum.
Tweede rij: de heer Anton Brinkhof penningmeester Stichting Hospice Kromme Rijnstreek en de heer Gert Jan Waterink, Raad van Bestuur stichting Zorgspectrum.
Op de achtergrond de heer Anton Bosboom, secretaris Stichting Vrienden van het Hospice en mevrouw Marieke Hoogenboom, verpleeghuisarts stichting Zorgspectrum.
Lees verder »