1ste Paal Hospice Kromme Rijnstreek wordt werkelijkheid op 4 juni 2010

zondag, 23 mei, 2010

Het grote moment is aangebroken: op 4 juni 2010 gaat de bouw van het Hospice Kromme Rijnstreek van start. Na jaren van voorbereiding zijn de ontwikkelingen het laatste jaar bijzonder snel gegaan. December 2009 is de bouwkavel aangekocht. Vervolgens hebben in het kader van een openbare inschrijving op 12 april jl. 13 aannemers een aanbieding gedaan voor de bouw voor het Hospice. Na beoordeling van de inschrijvingen is het werk gegund aan bouwbedrijf Van Bekkum, bepaald geen onbekende in de regio. Op vrijdag 7 meiĀ  2010 is het contract met de aannemer getekend.

De bouwvergunning is inmiddels ook verleend. De aannemer start nu met de voorbereidingen van de bouw. Als alles volgens plan verloopt wordt het pand nog dit jaar opgeleverd en kan het hospice begin 2011 in gebruik worden genomen.

Wenst u op de hoogte te blijven van de verdere ontwikkelingen, meldt u zich dan via deze website aan voor de Nieuwsbrief 4x per jaar.